Жена на 44 години е загубила гърдата си след проведено

...
Жена на 44 години е загубила гърдата си след проведено
Коментари Харесай

Жена загуби гърдата си заради лечение с хранителни добавки

Жена на 44 години е изгубила гърдата си след извършено неконвенционално “лечение “ с хранителни доабвки и апетит преди да бъде приета в болница в Университетската болница за интензивно лекуване по онкология в столичния кв. “Дървеница “. Онкологичните експерти приканват пациентите да бъдат виновни към здравето си и да не се доверяват на съмнителни “терапии “.

През октомври в Отделението по мамология и реконструктивна хирургия на болничното заведение е била призната жена с локално предплатил израстък на лявата гърда, който затруднявал нейното придвижване. Тя е била с анемия и мощно нарушено общо положение.

“Състоянието на болната е разследване от дълговременно лекуване с неконвенционални средства, осъществено от частно практикуващ у нас съветски доктор “, споделят от лечебното заведение.

Лечението е включвало “биорезонансна терапия с електрически ток”, хранителни добавки - минерал детоксилекс и недояждане. Болната не е приемала храна към месец по съвет на лечителя. През това време туморът е достигнал великански размери и са се появили кръвоизливи по надлежащата кожа.

След извършени проучвания на пациентката е осъществено кръвопреливане, с цел да се подобрят кръвните й индикатори. След това тя е била оперирана. Лекарите са направили радикална мастектомия, като при интервенцията са отстранили лявата гърда дружно с подлежащата мускулатура и израстък с размери 24 / 38/ 40 сантиметра и тегло 3.1 кг.

Хистологичното проучване сподели, че дамата е имала незлокачествен израстък (фиброаденом или филоиден цистосарком), който вследствие на неправилно отнасяне е малигнизирал и е достигнал тези великански размери, сподели проф. Елена Александрова, шеф на Отделението по хирургия на млечната жлеза в болничното заведение.

Тя приканва всички дами с доброкачествени промени в млечните жлези да бъдат извънредно виновни към здравето си и да не се доверяват на нетрадиционни способи на лекуване, които могат да костват живота им.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР