Жена на 28 години е приета в кома, с черепно-мозъчна

...
Жена на 28 години е приета в кома, с черепно-мозъчна
Коментари Харесай

24-годишен преби приятелката си, в кома е

Жена на 28 години е призната в кома, с черепно-мозъчна контузия и счупени ребра, в резултат на зародил фамилен скандал, потвърдиха  от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Габрово.

Сигналът е подаден в Районното ръководство на полицията в Севлиево, а дамата е призната в Габрово в МБАЛ „ Д-р Тота Венкова ". Служители на районно управление (на МВР) – Севлиево са издирили и открили причинителя на побоя – 24-годишен мъж, с който дамата живеела на фамилни начела.

 

От полицията допълниха, че дамата е с заплаха за живота, а мъжът, нанесъл побоя, е арестуван. За случая е докладвано на прокуратурата и е формирано досъдебно произвеждане, допълниха от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Габрово, написа Българска телеграфна агенция.

През август предходната година в Севлиево още веднъж бе формирано досъдебно произвеждане за домашно принуждение. В Габрово и доста градове в страната по това време се проведоха спонтанни мирни митинги против домашното принуждение.

За предходната година в габровската дирекция на полицията бяха постъпили 64 тъжби за непрекъсната и незабавна отбрана от домашно принуждение.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР