Жена на 26 години е в болница след побой, нанесен

...
Жена на 26 години е в болница след побой, нанесен
Коментари Харесай

Бивше гадже преби 26-годишна жена в Казанлък

Жена на 26 години е в болница след побой, нанесен ѝ от някогашния ѝ другар в Казанлък, оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Стара Загора. Тя е без заплаха за живота.

В 19:19 часа през вчерашния ден в Районното ръководство в Казанлък е получено известие от здравно заведение за призната жена след нанесен побой. По данни на пострадалата, побоят ѝ бил нанесен същия ден от някогашния й другар в гориста околност, прецизират от ОДМВР.

Извършителят е открит. Той е на 29 години години, престъпно проявен и осъждан, арестуван е за период до 24 часа. В Районното ръководство е формирано досъдебно произвеждане. Работата по случая продължава.

През лятото Народното събрание одобри промени в Закона за отбрана от домашното принуждение. Чрез измененията се усилва кръгът от хора, които попадат под обсега на закона, като се включват и тези, които са в интимна връзка, продължаваща повече от 60 дни. До законодателните промени се стигна след случая с 18-годишната Дебора Михайлова от Стара Загора, припомчня Българска телеграфна агенция.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР