Жена ми и детето са добре. Моля ви, не искам

...
Жена ми и детето са добре. Моля ви, не искам
Коментари Харесай

Проговори бащата на малкото момиченце, нахапано от домашно куче в Пловдивско

Жена ми и детето са добре. Моля ви, не желая да приказвам. Не съм очаквал сходно нещо от кучето. Това сподели Димитър Папазов, бащата на потърпевшата 2-годишна Цветелина от село Крумово.

Детето бе грубо нахапано от домашното куче на фамилията, което е от породата Дого Аржентино. Пострадала е и майката на детето Наталия, оповестява " Марица ".



Драмата се разиграла в двора на къщата им на ул. „ Шипка” в Крумово. Вчера следобяд Наталия била на открито с двете деца, когато внезапно четириного се нахвърлило върху детето. Наталия се хвърлила да избавя дребната Цветелина, само че тя също била нахапана.

„ Нищо не видях. Наталия беше на двора с двете деца. После разбрах, че кучето ги е нахапало”, описа бабата на Димитър Папазов Здравка. Цялото семейство е в потрес от случилото се.

Според съседи кучето било голямо, бяло и добре гледано. Според тях било най-малко 30 кг. Димитър го гледал към този момент 5 години. Не било нападателно, само че постоянно го чували да лае. Хора от селото описват, че фамилията го държало отвързано и то се разхождало свободно из двора. Преди време се наложило Папазови да създадат по-висока телената ограда, с цел да не я прескочи четириногото. На вратата на къщата им през вчерашния ден репортерът ни видя табелка „ Зло куче”.

След случая през вчерашния ден е бил осъществен оглед на място. Кучето пък е конфискувано.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР