Жена лейтенант от Кралския флот на Великобритания беше хваната, че

...
Жена лейтенант от Кралския флот на Великобритания беше хваната, че
Коментари Харесай

Военна снима еротични видеоклипове на строго секретна ядрена подводница

 Жена лейтенант от Кралския флот на Англия беше хваната, че е заснемала еротични видеоклипове с приятеля си моряк на строго секретна нуклеарна подводница, написа в. " Сън “, представен от " Монитор ".

29-годишната Клеър Дженкинс, известна в платената обществена мрежа OnlyFans като Кали Тейлър, е снимала няколко неприлични видеоклипа във военноморската база Клайд, ситуирана на 40 километра от шотландския град Глазгоу. Оказа се, че тя постоянно разгласява откровени фрагменти с любовника си - Лиъм Додингтън, който също служи в базата.

В своя профил в OnlyFans, който съдържа откровени фотоси, Дженкинс приканва хората да й заплащат, с цел да въплъти половите им стремежи – тук става дума за поръчково порно. Интимните фрагменти не престават да се появяват в акаунта даже откакто Дженкинс е била привикана на диалог с управлението.

Командването на военноморската база е почнало следствие. Възможна е версията, че Дженкинс и Додингтън могат да бъдат изнудвани от задгранични сътрудници. " Командването не може да повярва “, споделя източник от Кралския флот и добавя, че " може би е имало опасност за сигурността. “ Отбелязва се, че Дженкинс е минала строга инспекция, преди да постъпи на работа.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР