Жена лети с колата си със 145 км/ч при ограничение

...
Жена лети с колата си със 145 км/ч при ограничение
Коментари Харесай

Шофьорка профуча покрай камери на КАТ, отнесе солидна глоба

Жена лети с колата си със 145 км/ч при ограничаване 60 км/ч на пътя Пазарджик - Пловдив. Полицията в Пловдив е с връх по открити нарушавания на пътя за миналата година - най-вече от преносимите камери за следене на трафика.

След ремонт за 18 милиона лв., 15 километровата права от основния път сред Пловдив и Пазарджик е желана пред автомагистрала " Тракия ". В един от секторите камерата на дежурен пътен патрул засича автомобил със скорост над два пъти по-висока от ограничаването, заяви Българска национална телевизия.

По актуализирания първокачествен път автомобилът се е движил със скорост от 145 км в час, а позволената скорост в сектора е единствено 60 км в час.

" Незабавно е открита лидерката и към нея са подхванати плануваните от закона за придвижване по пътищата ограничения ", съобщи контрольор Ботьо Гиргинов от КАТ " Пътна полиция " в Пловдив.

Глобата за това нарушаване е 900 лв.. А водачи, които пътуват сред Пазарджик и Пловдив, споделят, че постоянно стават очевидци на рискови изпреварвания с гневна скорост.

" До някаква степен е по-широк от другите пътища и разрешава, само че малко или доста постоянно има причина за ПТП ", разяснява Радослав.

За миналата година от пловдивската дирекция регистрират растеж със 185 % на сниманите нарушавания на скоростта.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР