Жена, която празнува своя 110-ти рожден ден, приписва своя дълъг

...
Жена, която празнува своя 110-ти рожден ден, приписва своя дълъг
Коментари Харесай

Жена, която е видяла две световни войни, празнува навършването на 110 години и споделя най-голямата си тайна за дълъг живот

Жена, която чества своя 110-ти рожден ден, приписва своя „ дълъг и удовлетворен живот “ на това, че се пробва да направи „ всичко положително за вас може да направи ".

Наричана е нежно " вуйна Мардж ", а Майори Ходнет е родена в Харлсдън, Лондон, на 1 април 1914 година През 2020 година Мардж се реалокира във Формби, с цел да бъде покрай родственици и има продължи да чества значимите си рождени дни в Мърсисайд.

Мардж е видяла доста промени в живота си от детството си през 1910 година и отдава дълголетието си на пет положителни правила, в допълнение към своята генетика. Мардж навърши 110 години през днешния ден, на Великденския понеделник, и сподели: „ Имаме столетници и от двете страни на фамилията, тъй че имам гените за това – не всеки е живял толкоз дълго.

„ Нещата са се трансформирали доста. По мое време отивахте на учебно заведение заран, майка ви беше у дома, наглеждаше къщата и готвеше вечеря.

„ В тези дни беше по-безопасно да играеш на улицата, тъй като нямаше коли. Освен това хората трябваше да заплащат 7/6 на годи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР