Жена, която получи тежки изгаряния на по-голямата част от тялото

...
Жена, която получи тежки изгаряния на по-голямата част от тялото
Коментари Харесай

Жена прекара 6 месеца в кома, след като получи изгаряния при експлозия на нощна светлина

Жена, която получи тежки изгаряния на по-голямата част от тялото си, когато беше бебе, приказва, че се гордее с белезите си и се бори против издевателството.

Тиана-Джой Кинг от Аделаида, Австралия, беше хваната в капан от пожар като бебе, когато леглото й се възпламени. Нощна лампа, включена в повреден контакт, избухна в пламъци, погълна я и изгори 69 % от тялото й.

Тогава единствено на четиринадесет месеца, Тиана-Джой прекара повече от година в болница, шест месеца от които в кома. Малчуганът загуби всичките си пръсти и петите на краката си и толкоз доста от кожата й беше изгоряла, че костите й бяха изцяло открити на някои места. Тя също претърпя съществено увреждане на белите си дробове, трахеята й беше съвсем изцяло унищожена.

Сега 29-годишната Тиана-Джой, която в този момент употребява инвалидна количка и изпитва мощна болежка, когато върви пет или 10 минути, описа за случая. Тя сподели: „ Не помня нищо от самия пожар. Когато мисля за това и се пробвам да си спомня, постоянно се ви...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР