Жена, която нападна персонал за заведения за бързо хранене и

...
Жена, която нападна персонал за заведения за бързо хранене и
Коментари Харесай

Жена в затвора, след като нападна 4 ченгета и 2 работници от заведения за бързо хранене, преди да разбие полицейски ван с глава

Жена, която атакува личен състав за заведения за бързо хранене и четирима служители на реда, в това число ухапа единия, по време на нахлуване в ресторант, беше вкарана в пандиза.

Джоана Дейвис се приближи до член на личния състав в заведение за бързо хранене в Rugby's Junction 1 Retail Park на 21 март, назова я „ красива “ и се опита да я прегърне.

32- годишна от Ръгби, по-късно открадна шапката на чиновник и я блъсна в стената, откакто тя изиска да бъде оставена сама. Полицията на Warwickshire е била предизвестена за нападението в 20:30 тази нощ, откакто е получила известия, че двама чиновници са били нападнати.

„ Дейвис случайно реши да хване млада служителка в ресторант и да я притисне към прозорец, преди да удари различен чиновник в лицето “, сподели сержант Шели Морис от отдела за следствие на патрула в Източен Уорикшър.

След това Дейвис и групата, с която беше, бяха помолени да изоставен ресторанта и тя беше отстранена от магазина от един от нейните другари. По-къс...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР