Жена, която е публикувала за скорошна среща с дете, което

...
Жена, която е публикувала за скорошна среща с дете, което
Коментари Харесай

Жена публикува за дете, което се доближава до кучето й без разрешение. Сега тя казва, че хората им изпращат смъртни заплахи.

Жена, която е разгласила за скорошна среща с дете, което се е доближило до нейното служебно куче на публични места, сподели, че в никакъв случай не е считала, че шерването на нейната история онлайн ще провокира яростен спор. Или че тя — и нейното куче — ще получат смъртни закани.

Но в събота, откакто Лин Шмид показа анекдота на X за нейното куче Зоуи, доближено от 3-годишно дете в подобаващ за кучета магазин за спортни артикули, шлюзовете се отвориха онлайн.

„ Малко дете се затича към Зоуи “, написа 35-годишната Шмид с изображение на кученцето си. „ Блокирам тялото си и споделям: „ Може би не се натъкваме на кучета, които не познаваме “. Родителят: Тя е на три [.] Аз: Ако не е на гласово извикване, може би би трябвало да бъде вързана? “

Дебатът сред притежатели на кучета, родители, специалисти по държанието на животните и ветеринари за това по какъв начин домашни любимци и деца могат безвредно да си взаимодействат, продължава години обратно. Мнозина споделя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР