Жена, която е претърпяла мозъчно увреждане след падане от кея,

...
Жена, която е претърпяла мозъчно увреждане след падане от кея,
Коментари Харесай

Жена, паднала 20 фута от кея, отказа иск за 600 000 паунда, тъй като съдията казва, че тя е „обикновена лъжкиня“

Жена, която е претърпяла мозъчно увреждане след рухване от кея, е пропуснала съвсем 600 000 паунда обезщетение след високо Съдебният арбитър постанови, че тя е „ елементарна лъжкиня “.

Кърсти Уилямс-Хенри получи голям брой пострадвания след рухване от кея Aberavon, покрай Порт Талбот, в Уелс, в нощта на 21 юли 2018 година Тя заведе дело притежателят на кея, Associated British Ports Holdings Ltd, за вреди, само че компанията сподели, че искът на 33-годишната би трябвало да бъде отритнат, защото тя е била нечестна.

В решение, издадено в сряда, господин арбитър Ричи сподели че той би присъдил на госпожа Уилямс-Хенри £596 704 обезщетение за нейните „ същински “ пострадвания, само че отхвърли желае й, защото тя беше „ елементарен измамник “.

Той сподели: „ Стигнах до заключението че както ищцата, по този начин и нейната майка са били изцяло нечестни при представянето на признаците и уврежданията на ищцата и са се опитвали да заблудят клиницистите, правосъдните медицински специалисти и този съд по отношение на здравето на ищцата, действа...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР