Жена, която е получила награда от £25 000 за главата

...
Жена, която е получила награда от £25 000 за главата
Коментари Харесай

Жена с награда от £25 000 за това, че е вярвала, че е Мадлин Маккан, се извинява

Жена, която е получила премия от £25 000 за главата си, тъй като е вярвала, че е Мадлин Маккан, сподели, че " в никакъв случай не е желала да нарани някого ".

Джулия Ванделт, 22-годишна от Полша, разгласява в обществените медии, че се е помислила за Мадлен заради приликите във външния им тип. Тя направи ДНК тест, с цел да разбере повече за самоличността си, и резултатите се върнаха след седмици на очакване предишния април, с цел да покажат, че не е.

Всъщност резултатите от нейния ДНК тест откриха, че тя е от Полша, с малко литовско и румънско завещание. Мадлен изчезна през 2007 година на тригодишна възраст, до момента в който беше на отмора със фамилията си в Португалия. Оттогава детективите са похарчили милиони, пробвайки се да схванат какво се е случило с дребното момиченце.

Твърдението на Джулия, че тя може да е била Мадлен, провокира медийна стихия и също по този начин доста хора я осъдиха, че го е загатнала и е предизвикала повече болежка на семейство. Твърди се, че един човек даже е оповестил премия за глава...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР