Жена, която е обвинена в странна случка с орален секс

...
Жена, която е обвинена в странна случка с орален секс
Коментари Харесай

Шанън, която мастурбирала и направила свирка на непознат във влак: Не си спомням

Жена, която е упрекната в странна преживелица с орален секс и мастурбация в трамвай, твърди, че няма никакъв спомен от случката, написа " Дейли мейл ".

34-годишната Шантал Гордън е упрекната в съзнателно и непочтено държание в Уолонгонг. На 14 декември предходната година дамата се качила в трамвай и се доближила до мъж като поискала секс от него. Шейн Бренан, който също е упрекнат за непочтено държание, в началото ѝ отказал, само че по-късно и разрешил да го задоволи орално, откакто видял, че дамата почнала да мастурбира.


Шантал била арестувана от полицията, откакто решила да измие интимните си елементи с кока-кола.
Шантал имала проблем с опиатите. Тя постоянно е била виждана по улиците на Порт Кембла нищожно облечена. Има и досие за дребни закононарушения като кражба на дезодоранти, шапки, вазелин.
Шантал сподели, че е била " шокирана " да научи, че е била в новините за сходно действие и има обвинявания.


" Някой ми сподели за случая и аз не им повярвах тъй като не си припомням ", споделя тя и добавя, че едвам неотдавна полицията ѝ потърсила сметка за постъпката ѝ.


През последните 6 месеца тя е била на метадоново лекуване, с цел да се почисти от опиатите.


Шантал ще дава отговор пред съда идната сряда.

Другият обвинен Шейн към този момент е санкциониран с 700 $. „ Как може по едно и също време да си най-големият късметлия и най-големият несретник в един и съши ден “, пита се той. Откакто случаят е добил публичност той и приятелката му, с която са дружно то 12 години, са с обтегнати връзки.
Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР