Жена, която е алергична към всичко“, може да яде само

...
Жена, която е алергична към всичко“, може да яде само
Коментари Харесай

Жена, която е „алергична към всичко“, може да яде само овесена каша и бебешко мляко, тъй като повечето храни са „смъртоносни“

Жена, която е „ алергична към всичко “, може да яде единствено овесена каша – и споделя, че множеството храни могат да се окажат смъртоносни.

През септември 2017 година 24-годишната Каролайн Крей прекара 12 часа в болница, откакто изяде сладолед и изпадна в анафилактичен потрес. През този месец тя имаше още три тежки алергични реакции към самун и пица. След като яде ориз и фасул със фамилията си, Каролайн реагира още веднъж и прекара 12 дни в интензивно поделение.

След 10 месеца проби тя беше диагностицирана с рядко хронично заболяване синдром на активиране на мастни кафези (MCAS) - което предизвиква повтарящи се тежки признаци на алергия - през май 2018 година Сега тя има диета, която се състои единствено от овесени ядки и EleCare - киселинно мляко за кърмачета въз основата на аминокиселини - и споделя, че ежедневните неща като риба, фъстъци, ядки, сусам и горчица могат да се окажат смъртоносни.

Каролайн, експерт по опазване на здравето, Бостън, Масачузетс, Съединени американски щати, сподели: „ Намирам се сега, в който...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР