Жена, която беше открита мъртва с прободни рани, заедно с

...
Жена, която беше открита мъртва с прободни рани, заедно с
Коментари Харесай

Намушкване с нож в Норич: Жена, открита мъртва в къщата, е леля на момичета, на 7 и 12 години, също убити

Жена, която беше открита мъртва с прободни рани, дружно с две деца и мъж, беше на път от Тайланд, с цел да я посети фамилията на сестра й и преди този момент не е имало „ никакви предупредителни знаци “, споделя другар.

36-годишната Кантича Нун е пристигнала в Обединеното кралство на 27 декември и е отседнала в фамилния дом на своя брат и сестра, нейните двама дъщери - седемгодишният Downreuang и Jasmin, 12 - и брачният партньор на нейния брат Bartlomiej Jakub Kuczynski, 46.

Детективите проверяват, откакто четирите тела бяха открити в парцел в Costessey, покрай Norwich, Norfolk, в петък (19 януари).

Нати Ватанакул, най-хубавата другарка на Кантича, сподели на Mirror, че би трябвало да лети у дома по някое време идващия месец. Майката на девойките е била на работа като гледачка, когато са открити гибелта, сподели тя.

Описвайки приятелката си, тя сподели: „ Тя беше доста блага и грижовна към всички свои другари, в действителност огромна поддръжка човек, тя оказа помощ на всички. Бяхме шокирани и депре...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР