Жена, която беше изпратена в болница със съмнение за бъбречна

...
Жена, която беше изпратена в болница със съмнение за бъбречна
Коментари Харесай

Жена зашеметена, след като беше откарана по спешност в болница с „бъбречна инфекция“ – но лекарите казват, че е бременна

Жена, която беше изпратена в болница със подозрение за бъбречна зараза, беше зашеметена, когато й споделиха, че е бременна в петия месец.

Сери Уилсън се разтревожи, откакто стартира да страда от чести пристъпи на отмалялост, съчетани с мигрена, болки в гърба и честа потребност от тоалетна. Вярвайки, че има зараза, 30-годишната е откарана в болница. По-късно лекарите създали проучвания на урината, където разкрили, че тя чака малко момиченце. Кери, която не се появяваше и не беше имала менструация от три години, беше зашеметена от новината.

Кери от Уест Дънбартъншър сподели: „ Бях изцяло шокирана, когато ми споделиха, както можех не го имам вяра. Нямах цикъл повече от три години, тъй че си помислих, че е съвсем невероятно да съм бременна. Коремът ми към момента беше плосък и към момента тежах същото - макар че облеклата ми ставаха все по-тесни през последните седмици. Определено нямах издутина. "

Добре пристигнала диагнозата беше още по-изненадваща, защото на 16-годишна възраст й беше сподели...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР