Жена, която бе предизвикана да прекара пет дни в изолация,

...
Жена, която бе предизвикана да прекара пет дни в изолация,
Коментари Харесай

Експеримент по ръба на човешката психика: Накараха жена да стои в изолация пет дни и резултатите са ужасяващи

Жена, която бе провокирана да прекара пет дни в изолираност, стартира да халюцинира единствено след 72 часа самотност.  36-годишната Сара Доерти, самотна майка, бе заключена в специфична кабина, която не разрешава контакт с външния свят. Тя сама е избрала непринудено да взе участие в опита, с цел да може известно време да бъде " уединено със себе си ".  След по-малко от три дни обаче Сара почнала да показва физически признаци на притесненост и да повръща в умивалника. След това тя почнала да халюцинира, а в последна сметка почнала да си приказва сама, употребявайки ръцете си за компания.

Сара взе участие в предаването Solitary TV show по Channel 5, което се занимава с проблемите на хората, неспособни да живеещи без своя
телефон, интернет или обществени контакти.

Тя бе една от трите участници в опита, които са съумели да устоят цели пет дни в изолираност. Зрителите също видяха по какъв начин тя най-сетне напуща камерата, с цел да се върне в цивилизацията.

Преди старта на опита Сара разясни, че ще го употребява, " с цел да се концентрира върху себе си, откакто била посветила по-голяма част от живота си на развъждането на сина си Лукас, който сега е на осем години ". " Това е опция да се концентрирам върху себе си малко повече и да се свържа с вътрешното ми аз. Още повече, да схвана дали съм толкоз мощна персона, колкото считам, че съм. Точно заради тези аргументи бих желала да съм в изолираност ", разяснява тя.

В хода на опита обаче Сара стартира да се усеща като във филм на ужасите. Тя стартира да си мисли, е някой желае да нахлуе в стаята ѝ, а тя няма нищо, с което да се отбрани.

След това тя изпада в нервна рецесия, а след това стартира и да повръща в мивката. Ден по-късно Сара стартира да вижда странни неща на дъното на мивката, които сочи пред камерата. " Изглежда ми като зурла на куче, има и опашка, има леке, което наподобява като око. Има и ухо ", споделя тя.

След това Сара си ляга на леглото и стартира да споделя по какъв начин се слива с нищото в стаята.

Превод и редакция: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР