Жена казва, че боядисване на вежди я е оставило ослепяла

...
Жена казва, че боядисване на вежди я е оставило ослепяла
Коментари Харесай

„Ужасена“ жена остана сляпа в болница след „неправилно боядисване на вежди“

Жена споделя, че боядисване на вежди я е оставило ослепяла в болница, откакто нейният козметик сякаш е не запомнил да направи тест за алергия.

За да добави засегнатост към пострадването, Даниел Хъбард споделя, че не е могла да изиска обезщетение, тъй като салонът няма застраховка. Даниел се записа за козметична процедура за £12 преди почивката си в Малта и споделя, че не й е бил препоръчан тест от козметичката. Докато лицето й в началото беше добре, лявото й око се поду доста на идната заран, като лицето й беше мъчително зачервено и възпалено.

„ Не можех да виждам с окото си “, споделя тя. " Тогава се погледнах в огледалото и бях ужасяващ. Беше изцяло затворено и веждите ми бяха стегнати, корички, възпалени и червени. "

Помощният чиновник споделя, че е получила стероиди за лекуване на алергичната си реакция в Кралската болница Блекбърн, като е приемала перорални стероиди през идващите две седмици, до момента в който лицето й постепенно се излекува. Тя се върна в салона, с цел да се оплаче и да получи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР