Жена къпе с плюнки Емануел от звездния отбор на Hell`s

...
Жена къпе с плюнки Емануел от звездния отбор на Hell`s
Коментари Харесай

Емануел от Hell`s Kitchen се оказа окъпан от женски плюнки!

Жена къпе с плюнки Емануел от звездния тим на " Hell`s Kitchen ". За занимателната история описа готвачът в предаването “На кафе " по NOVA. Докато Емануел се изявява като културист и е поканен от небезизвестния Киро Скалата на съревнование в Карабунар като жури.

“Препдполагах, че е някакво огромно съревнование, а то се оказа един събор - споделя Емануел. - Хората ядат кюфтета, пият бира, напряко мазало. Оказа се състезаниe по повдигане на клек. Мъжете подвигаха 50-60 кг, а дамите 20-30. Аз ги вардя, мъжете минаха, зопочнаха дамите. В един миг една голяма жена бута цялата аудитория. Говори ли, грухти ли, не разбрах. Започва да прави повторения, всички викат. Някъде на 27-ото повтаряне от напъна да избута лоста нагоре изхвърли една течност от устата си, която безусловно бе с цветовете на дъгата. Аз виждам по какъв начин идва при мен и крещя “Какво направи, бе? " Цялата аудитория избухна в смях, всички ми се хилят, а аз диря кърпички да се избърсвам от плюнките. "

Емануел се трансформира в любим на феновете и приключи на трето място в звездния " Хелс Китчън ". Готвачът има личен ресторант за диетично хранене, в който работи дружно с приятелката си.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР