Жена изостави кучето си на пътя. Това се случва на

...
Жена изостави кучето си на пътя. Това се случва на
Коментари Харесай

Шофьорка с BMW изостави кучето си на пътя

Жена изостави кучето си на пътя. Това се случва на пътя Михалково-Селча, а очевидец става мъж. Той споделя, че действието се разиграло в неделя. Тогава кучето с порода джак ръсел е пуснато от кола. Вчера, два дни по-късно, мъжът открива кученцето на същото място и взема решение да го прибере.
 
„ Този Jack Russell Terrier, беше зарязан в неделя 13.08.2023г. към 17:30 ч. на пътя Михалково-Селча, на към 7 км. преди Селча, от женска персона на забележима възраст 50-60 година, която шофираше BMW серия 5, остарял модел сив металик. В колата пътуваше с нея наедрял мъж. След като изостави кучето на пътя, продължи с висока скорост в посока Селча, следвана от животинката. По една необяснима случайност, през вчерашния ден 15.08.2023 година, открих кучето на мястото на занемаряване в положително положение и го прибрах. Моля, в случай че някой познава притежателите да ми написа!, “ написа в обществената мрежа Raffaele Labarile.

„ Явно, притежателите не се интересуват от него! Не зная за какво търсите тях!? По-скоро, някой, който би се грижил за кученцето!?, “ разясняват в мрежата.

„ Знам, че няма значение, видях лицата им, когато се смееха, че кучето плачеше и ги последва, до момента в който се отдалечаваха, аз се грижа за кученцето, само че желая тези, “ отвърна създателят.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР