Жена излетя от пътя и помете паркирани автомобили в ж.к.

...
Жена излетя от пътя и помете паркирани автомобили в ж.к.
Коментари Харесай

Млада шофьорка се вряза в паркирани коли СНИМКИ

Жена излетя от пътя и опустоши паркирани коли в ж.к. „ Дъбника “ във Враца. Зрелищният пътен случай е станал преди минути.

Млада шофьорка с „ Фолксваген Голф “ се движела по бул. „ България “ с доста висока скорост. На обръщалото на блок 26 се е разминала на косъм с електробус на " Тролейбусен превоз ". Около 100 метра по-късно момичето изгубило надзор над колата, след което преминалo вляво през разграничителната част сред 4-те ленти за придвижване и тротоара и се забило в паркирани джип „ Хюндай Санта Фе “ и „ Опел Астра “ пред 124 блок.

Ударът е бил толкоз мощен, че джипът е завъртян наопаки, а „ Опел “-ът е поместен. Вследствие на случая по „ Голф “-а има съществени материални вреди.

Веднага след злополуката на мястото са пристигнали кола за спешна помощ и пожарна. Шофьорката е била прегледана от незабавните медици и превозена към болничното заведение за спомагателни проучвания.

По неофициална информация момичето е на 20 години и на този стадий не е ясна повода за шофирането му с толкоз висока скорост рано сутринта, заяви bulnews.

На скамейка пред блока по това време е имало трима души и е същински шанс, че девойката се е блъснала в колите, а не в хората.
В момента на мястото работи патрул на „ Пътна полиция “, който документира ПТП-то.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР