Жена, изчезнала от шест дни в австралийските Снежни планини, е

...
Жена, изчезнала от шест дни в австралийските Снежни планини, е
Коментари Харесай

Изчезнала жена е намерена с ухапване от змия след шест дни в планината

Жена, изчезнала от шест дни в австралийските Снежни планини, е открита ранена от службите за незабавна помощ след огромна интервенция по търсене и избавяне.

Полицията на Нов Южен Уелс заяви, че Ловиса Шьоберг, която е запалена фотографка, е била открита в неделя след обяд със подозрения за захапване от змия. Била е обезводнена и с навехнат гален, написа Би Би Си.

Оказана ѝ е здравна помощ на мястото на случая, след което е откарана в болница. Състоянието ѝ е устойчиво, осведоми bTV.

48-годишната Шьоберг е постоянен клиент на отдалечения народен парк „ Косцюшко “, където постоянно документира дивите коне, живеещи в планината.

Опасенията за нейната сигурност нарастват, откакто компанията за коли чартърен оповестява, че колата ѝ не е върната и че не може да се свърже с нея. По-късно автомобилът ѝ е открита отключен и зарязан.

На 21 октомври полицията на Нов Южен Уелс насочва апел към обществеността да помогне за намирането ѝ и стартира огромно търсене благодарение на кучета търсачи, пожарникари, паркови рейнджъри и хеликоптер.

Притесненията се усилват, откакто избавителните екипи не съумяват да я открият след няколко дни, а температурите в региона на националния парк падат до нула градуса през нощта.

Шьоберг е открита от чиновник на Националната работа за паркове и дива природа на пътеката Нунгар Крийк в Киандра.

Началникът на службата съобщи пред медиите, че Шьоберг „ се е лутала в продължение на дни “ из сложни шубраци и споделила на спасителите, че съгласно нея четири дни по-рано е била ухапана от медноглава змия.

Видът не е нападателен, само че отровата им е мощен невротоксин и може да бъде съдбовна без здравна интервенция. По думите на полицията тя е късметлийка, че е жива.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР