Жена и съпругът й били на почивка в Италия и

...
Жена и съпругът й били на почивка в Италия и
Коментари Харесай

Жена си поръча омар за 200 долара и направи нещо неочаквано ВИДЕО

Жена и брачният партньор й били на отмора в Италия и поръчали омар в първокласен ресторант за 200 $, а по-късно създали най-неочакваното нещо. 

Любителката на животните вечеряла на средиземноморския остров Сардиния, когато, изненадващо за всички, попитала дали ракообразното би се наранило, в случай че бъде изпуснато от високо.

Посетителите били изумени, когато туристката пуснала ракообразното на независимост, преди да бъде приготвено от готвачи в прочут средиземноморски ресторант. Жената пристигнала в Gente di Mare в Голфо Аранчи на италианския остров Сардиния със брачна половинка си. Тя поръчала омар с каталонски лингвини.

" Първоначално помислих, че се майтапи. После разбрах, че дамата е сериозна и желае да направи положително дело ", сподели Антонио Фазолино, който е съсобственик на ресторанта дружно с брат си Джанлука.

Италианецът описа по какъв начин извадил омара от аквариума и по-късно го претеглил в кухнята, пише Mirror. Той загатна тежестта - съвсем два кг - и цената: 200 $. След това живото морско създание беше изнесено в транспарантна кофа и сложено до масата на двойката.
 Турист избави омар, омар, поръча омар, пусна го в морето, изненада готвачите, избави животно Жената поръча омар с каталонски лингвини Снимка: Jam Press
Туристката попитала дали животното може да се " нарани ", в случай че бъде изпуснато от високо. След като получила уверения от присъстващите, че нищо няма да се случи на омара, тя деликатно го свалила над металните парапети и го хвърлила в морето. Той незабавно заплувал.

" Виждайки нейната наслада и неспокойствие, аз също бях разчувстван. Тя беше доста щастлива и се радваше, че съумя да извърши това предпочитание и ние бяхме щастливи с нея ", добави Антонио.
Woman orders £175 lobster from swanky restaurant and then threw it in the sea

 
 
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР