Жена и мъж се занимавали се с любовни удоволствия в

...
Жена и мъж се занимавали се с любовни удоволствия в
Коментари Харесай

Публичен секс на плажа в Одеса! На мераклиите им връчиха призовки за армията СНИМКА 18+

Жена и мъж се занимавали се с любовни удоволствия в заведения на морския брягна Одеса, в този момент би трябвало да минат през лекарска комисия.

Двойката, която обществено правела орален секс в едно от местата за отдих в Одеса, получи призовка във военните служби за регистрация и регистриране. Това заяви представителят на Одеската регионална военна администрация (ОВА) Сергей Братчук.

Любителите на интимността се готвят да преминат през лекарска комисия, която ще дефинира здравословното им положение след " общи процедури ", сподели Братчук.

„ Хормоналният скок в бъдеще може да докара до естествен баланс по време на борбите “, заключи той.

Медиите пишат, че двойката е била видяна в публичния плажен клуб на одеския бряг. Във видеото жена и мъж се занимават с орален секс. Мъжът седи на фотьойл и пуши наргиле, а жена е коленичила пред него.

Оказа се обаче, че мъжът е жител на друга страна. Следователно е невероятно да бъде свикан в украинската войска, както беше планувано по-рано.

Санкциите на закона плануват отнемане от независимост за период от 4 до 5 години. Това оповестиха от пресслужбата на Националната полиция в Одеска област.

„ Момиче и мъж на публично място в наличието на хора удовлетвориха половите си стремежи, което е жестоко нарушаване на публичния ред, съпроводено от извънреден цинизъм, съчетано с демонстративно неуважение към общоприетите морални стандарти, демонстрация на дебелоочие и неучтивост “, се споделя в известието.

Служителите на реда означават, че съгласно видеото, което е снимано от очевидци, са открили мястото на случая, след което нарушителите бързо са открити. От ведомството подчертаха, че мъжът е жител на друга страна, тъй че е невероятно да бъде свикан в армията. А неговата партньорка пристигнала в Одеса от различен район.

Нарушителите са упрекнати по чл.2 на член 296 от Наказателния кодекс на Украйна (Хулиганство). Ако бъдат приети за отговорни, двойката е изправена пред ограничаване на свободата им до пет години или отнемане от независимост до четири години, заяви полицията.

Превод: GlasNews
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР