Жена и бебето ѝ са пострадали при удар на лек

...
Жена и бебето ѝ са пострадали при удар на лек
Коментари Харесай

Жена и бебе са пострадали при удар на лек автомобил в електрически стълб

Жена и бебето ѝ са потърпевши при удар на лек автомобил в дирек от електроразпределителната мрежа във високата част от улица „ Градище “ в Габрово. Това оповестяват от пресцентъра на Областната дирекция на Министерството на вътрешните работи в Габрово. 

По първични данни дамата, управлявала автомобила, е на 19 години от Габрово. Движила се е в посока от местността „ Градище “ към ОУ „ Райчо Каролев “. В транспортното средство с нея е имало и няколкомесечно бебе, разяснява Българска телеграфна агенция. 

Два автомобила са се блъснали

Жената, управлявала моторното транспортно средство , е аварирала в дирек. Не е съобразила скоростта си с пътните условия и по този начин се стигнало до случая.

Тя и детето, пътувало с нея, са откарани в габровската Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Д-р Тота Венкова “, на място тече оглед от органите на бранш „ Пътна полиция “. 

По знамение няма тежко потърпевши, само че има разлив на гоиво по асфалта

Движението в региона на улицата е спряно и екип на електроразпределително сдружение отстранява паднал кабел.

Причините за случая следва да бъдат открити от службите на Министерство на вътрешните работи. По техни данни дамата е с негативна проба за алкохол, оповестява още Българска телеграфна агенция. 

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР