Жена е загинала при тежка катастрофа в Монтанско. Злополуката е станала

...
Жена е загинала при тежка катастрофа в Монтанско.
Злополуката е станала
Коментари Харесай

Жена е загинала при тежка катастрофа в Монтанско

Жена е починала при тежка злополука в Монтанско .

Злополуката е станала към 11:00 часа през днешния ден на околовръстния път на регионалния град в посока Лом. Според информация на „ BulNews “ са се блъснали две коли , като вследствие на конфликта е умряла дамата.

Припомняме, че по-рано през днешния ден от Агенция „ Пътна инфраструктура “ /АПИ/ оповестиха, че придвижването по път I-1 в региона на околовръстен път на Монтана в посока Видин е лимитирано . Въведен е обходен маршрут през уличната мрежа на Монтана. Трафикът се контролира от „ Пътна полиция “.

От АПИ приканват водачите да съблюдават разпоредбите за придвижване , да карат деликатно, спазвайки отдалеченост и със съобразена скорост, да не подхващат рискови изпреварвания, с които заплашват сигурността на всички останали пътуващи. Да не се употребяват спешните ленти по автомагистралите за по-бързо напредване при претрупан трафик. По този метод се попречва прекосяването на транспортните средства със специфичен режим на придвижване при положение на случай. Eмоционалното шофиране не подсигурява по-кратко пътешестване, само че заплашва живота и здравето на всички останали, които съблюдават разпоредбите.​

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР