Жена е виновна за трагедията със загинал полицай в Щутгарт

...
Жена е виновна за трагедията със загинал полицай в Щутгарт
Коментари Харесай

Жена е виновна за катастрофата с кортежа на Орбан, при която загина полицай

Жена е отговорна за нещастието със умрял служител на реда в Щутгарт пo време на ескортирането на унгарския премиер Виктор Орбан, оповестиха немски медии.

Както към този момент стана ясно, 61-годишен служител на реда загуби живота си, а различен бе тежко ранен. Служителите на реда са били ангажирани с ескорта на Орбан при пътуването му към летището в Щутгарт, откакто в неделя той изгледа онлайн успеха на Унгария с 1:0 против Шотландия, съхранила възможностите на страната му за класиране на 1/8-финалите на Евро 2024.

Мотоотрядът на пътната полиция съпровождал Орбан до летището, когато 69-годишен водач на БМВ, който не знаел, че кръстовището е затворено за ескорта, се опитал да направи ляв завой, само че се блъснал в моторизиран служител на реда. Предизвикалата съдбовния случай е жена. 

От удара мотоциклетът на служителя е изхвръкнал върху този на 27-годишен негов сътрудник. 61-годишният е умрял от раните си в болница, до момента в който по-младият служител на реда е тежко ранен.

" Ние сме дълбоко шокирани от случая. Трагичните условия на гибелта на нашия скъп сътрудник ни оставиха безмълвни и раздрусаха цялата полиция в Щутгарт ", разяснява началникът на полицията Маркус Айзенбраун. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР