Жена е в тежко състояние след падане в 4-метрова шахта

...
Жена е в тежко състояние след падане в 4-метрова шахта
Коментари Харесай

Жена пропадна в шахта в София, в тежко състояние е

Жена е в тежко положение след рухване в 4-метрова шахта в центъра на София. Инцидентът е станал на кръстовището на бул. „ Дондуков “ и ул. „ Веслец “. Сигналът е подаден в 15.19 ч., оповестиха от NOVA, базирайки се на Спешна помощ.

Пострадалата е с голям брой контузии - фрактура на гръден панер, фрактура на крайник, комоцио и избити зъби. Настанена е в реанимацията на болница „ Св. Анна “.

Жената е на 61-години, служителка на банка, намираща се наоколо до мястото на случая.

Шахтата се намира до остаряла кооперация и е била употребена за доставка на дърва и въглища за отопление през предишния век.

От Столичната община осведомиха, че след приемане на сигнала на мястото са изпратени екипи на спешната дирекция и на строителния надзор.

Проверката открива, че капакът на оборудването, обслужващо сутерена на частна постройка, е бил злепоставен. Поддържането на шахтите в положително положение е обвързване на живеещите в съответната постройка, поради което на етажната благосъстоятелност ще бъде формиран акт, напомнят от общината.

Извършването на непрекъснати инспекции и издаването на наставления е обвързване на районната администрация, в съответния случай - на регион „ Оборище “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР