Жена е припаднала в автобус на градския транспорт в Пловдив,

...
Жена е припаднала в автобус на градския транспорт в Пловдив,
Коментари Харесай

Жена припадна в претъпкан автобус на градския транспорт в Пловдив, возил пътници без климатик

Жена е припаднала в рейс на градския превоз в Пловдив, алармират пловдивчани до TrafficNews . Превозното средство вид щъркел по линия 36 е било с неработещ климатик и температурата в него е била неприемливо висока.
Прочетете още
Очевиден споделя, че малко след 17ч. потенциалът на рейса, движил се посока кв. „ Кючук Париж “, към този момент бил претъпкан. Липсата на работеща климатична система направила пътуването кошмарно:

„ Въздух липсва. Стоиш прав и умираш в дословния смисъл. Потта се стичаше по челата на хората “, споделя пловдивчанинът.

Изведнъж чул тропот и настанала блъсканица. Видял, че младо момиче е получило пристъп. Останалите пасажери се притекли на помощ. По негово съмнение на момичето е прилошало в резултат на високите температури и неналичието на пресен въздух в градския превоз.

Той е безапелационен, че е извънредно време градската администрация да вземе ограничения посока обезпечаване на най-малък комфорт на потребителите на услугата. За надзор над услугата приказва различен цивилен сигнал, постъпил часове по-рано. Пловдивчанка разказва обстановка на напрежение, зародила сред нея и кондуктор на градски рейс по линия 24. Във въпросния рейс също липсвала работеща климатична система.  

 „ Седалката с трите места зад водача бяха свободни и две дами седнахме - и двете на възраст. Бяхме вдигнати от кондукторката, защото там била оставена храната ѝ, а дори не сме я попитали може ли да седнем “, споделя пострадалата.

По думите ѝ след няколко спирки в автобуса се качили две млади девойки, които също понечили да седнат на въпросните „ резервирани “ места. От страна на кондукторката не последвала забележка, кои зачудило пловдивчанката.

„ Попитах госпожата за какво за тях може, а тя ми отговори, че те били по-ниски и не пречели на водача да гледа обратно. Оплака се да не ги ядосваме, че така и така едвам устоят по толкоз часове в тая горещина без климатик “, заключва тя. Категорична е, че е извънредно време превозвачите да изискват стандарт на отношение от личния състав.

Припомняме, че ревностното окупиране на седалките зад водача продължава да е чест проблем в градските рейсове на Пловдив. А въпреки опитите това да се промени и управлява, сигналите от недоволници постъпват всекидневно. 


Номерата на рейса по линия 24, в който " служебните места " станали мотив за спор. 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР