Жена е пребита посред бял ден в парк в столичния

...
Жена е пребита посред бял ден в парк в столичния
Коментари Харесай

Пребиха посред бял ден жена с дете в парк, опитала да помогне на друга


Жена е пребита измежду бял ден в парк в столичния квартал „ Сухата река “. Извършителят се търси.

След нападението дамата упорства за анонимност. Разказва, че измежду при разходка в столичния парк „ Герена “ денем е чула  писъци и е видяла по какъв начин мъж пребива приятелката си.

Не ги познава. Предложила е помощ на жертвата и се е обадила на тел. 112. В непосредствена непосредственост не е имало други хора.

„ Жената пристигна плачейки и ме молеше да не депозирам сигнал апелирам, тъй като за нея ще стане по-зле. В този миг, до момента в който приказвах по телефона, той стартира да я души на площадката и супер доста се изплаших. И крещя по телефона, че той я души и ще я убие. На ръцете ми беше детето ми… той пристигна към мен… след това си дадох сметка, че това кряскане мен ме е избавило “, споделя потърпевшата.

След подадения сигнал до полицията следва удар.

„ Удари ме доста мощно в челюстта, потегли да ме души, в този миг нали аз започнах да крещя по телефона, че атакува и мен. Взе ми телефона, разруши го, телефонът е на сол “, продължава описа пострадалата.

Битата жена се надява, че органите на реда ще издирят и насилника, и жертвата. Подадена е тъжба до СДВР  и се води следствие по случая.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР