Жена е пострадала при пътен инцидент вчера следобед край пещерското

...
Жена е пострадала при пътен инцидент вчера следобед край пещерското
Коментари Харесай

Възрастна жена е ранена при катастрофа на пътя Пазарджик-Пещера

Жена е потърпевша при пътен случай през вчерашния ден следобяд край пещерското село Радилово, оповестиха от полицията в Пазарджик. 52-годишна жителка на градПещера е изгубила надзор над лек автомобил „ Сузуки “, който се преобърнал отвън платното. Пострадала е пътуваща в колата 67-годишна жена. Тя е превозена и настанена в Областната болница в Пазарджик с фрактура на китката на дясната ръка. На мястото е осъществен оглед, формирано е досъдебно произвеждане.

Полицейски производства пък са формирани по отношение на ​7 водачи с тежки прегрешения за времето от петък до през днешния ден. 33-годишен мъж от Пазарджик е засечен да ръководи с отнета шофьорска брошура и под въздействието на опиати. Водач на 35 година от Пловдив и 55-годишен от пазарджишкото село Юнаците са провокирали пътни произшествия, за наслада - без потърпевши. Тестовете за алкохол на двамата мъже посочили надлежно 2.62 и 2.70 промила.

56-годишен от беловското село Аканджиево пък бил засечен от автопатрул при сектора в Белово да ръководи „ Лада “ без регистрационни табели. ​Тест с дрегер отчел 2.94 промила централизация на алкохол.

Всички водачи са арестувани в арестите на полицейските ръководства в региона.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР