Жена е открита мъртва през уикенда в склад във Флорида,

...
Жена е открита мъртва през уикенда в склад във Флорида,
Коментари Харесай

Изчезналата майка във Флорида е открита мъртва в склад на отчуждения съпруг, твърдят властите

Жена е открита мъртва през уикенда в склад във Флорида, записана на нейния отчужден брачен партньор, който е главният обвинен за нейното ликвидиране, управляващите сподели.

Shakeira Rucker, майка, за първи път оповестена за изчезнала към една седмица преди тялото й да бъде открито в събота, е умряла от явно огнестрелна рана, заяви шерифът на окръг Ориндж Джон Мина по време на неделна конференция. Офисът на шерифа е подпомагал полицейското ръководство на Уинтър Спрингс в издирването на Ръкър, което е обхванало няколко окръга на Флорида след изгубването й по-рано този месец. Тя беше забелязана за финален път на 11 ноември, когато фрагменти от охранителните служби демонстрираха Ръкър с Кори Хил, отчужденият брачен партньор, заяви WKMG-TV, филиал на CBS. Във вторник Хил беше посочен като лице, представляващо интерес в нейния случай.

До неделя той беше арестуван в пандиза на Ориндж Каунти и държан без гаранция, сподели Мина. Хил е изправен пред четири обвинявания за опит за ликвидиране за пукотевица по приятелката и фамилията си при различен случай на 12 ноември. 

Facebook събота в актуализация за издирването на Ръкър. „ Ние скърбим с тях и нашите детективи са решени да им изнесат правдивост в този случай. “

Членовете на фамилията на Ръкър и други близки организираха бдение след конференцията в неделя, заяви WKMG-TV.

Кларънс Тортън, по-малкият брат на Ръкър, сподели на новинарската станция: „ Сестра ми в никакъв случай не трябваше да е в тази обстановка... Нито след един милион години не бих си помислил, че сестра ми в миналото ще бъде в такава обстановка, тъй че в случай че преминавате през нещо сходно, апелирам, потърсете помощ. "

Източник: cbsnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР