Жена е откарана в болница със сериозни наранявания“ след ужасяваща

...
Жена е откарана в болница със сериозни наранявания“ след ужасяваща
Коментари Харесай

Трафичен хаос на главна магистрала в Обединеното кралство след ужасяваща катастрофа, пътят е затворен и въздушна линейка каца

Жена е откарана в болница със „ съществени пострадвания “ след ужасяваща злополука сред кемпер и кола по огромен сектор от автомагистрала в Обединеното кралство, която провокира безпорядък при пътешестване.

Спешните служби се втурнаха към A1 (M) в Хартфордшир в 11:32 тази заран след „ сериозния случай “. Парамедици и полиция дойдоха скоро по-късно с екипаж на въздушна кола за спешна помощ.

Жената със съществени пострадвания е била превозена в болница Addenbrookes, сподели представител на ЕСВД пред The ​​Mirror. „ Две коли за спешна помощ, транспортно средство за бързо реагиране, две коли на чиновници на спешна помощ и въздушна кола за спешна помощ Essex and Herts бяха изпратени тази заран при пътен конфликт на A1 покрай Хитчин тази заран “, добави представителят.

Хертфордшир Говорителят на Fire & Rescue сподели пред The ​​Mirror, че никой не е бил блокиран в нито едно от транспортните средства и че пожарникарите са направили защитни инспекции на някои от забърканите хора, преди да оказват помощ на екипа на колата за спешна помощ. На мястото н...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР