Жена е намерена починала от пожар в гараж в Смолян.

...
Жена е намерена починала от пожар в гараж в Смолян.
Коментари Харесай

Жена се поля с бензин и се запали в гараж

Жена е открита умряла от пожар в гараж в Смолян. Установено е, че това е 42-годишната Цветелина Г., която сама се е заляла с туба с бензин и си е драснала клечката, оповестява "Марица ".

Това описват по улиците на родопския град познати на фамилията. От прокуратурата също не отхвърлят, че една от версиите на следствието на гибелта на дамата е самоубийство.

Трагедията се разиграла по обяд през вчерашния ден на улица "24 май ". Срещу блокове в региона към махала Сивковска има няколко гаража. След като брачният партньор на Цветелина отишъл на работа сутринта тя отишла в гаража. Към 12 часа бил подаден сигнал от очевидци, че има пожар в гаража. Два екипа на пожарната от Чепеларе и Пампорово се отзовали на сигнала, загасяват, само че намират вътре тялото на умрялата жена.

Огнеборците избавили 4 гаражни кафези наоколо до пламналия гараж. В Чепеларе са шокирани от жестоката драма на фамилията. Починалата има наследник в пети клас.

Цветелина е родом от Плевен, само че се омъжила в Чепеларе. Работила във фабриката за ски. Жената имала напоследък меланхолия и лекувала душевен проблеми. Но не за първи път правела опит за самоубийство - един път с хапчета, имало и други опити, настояват от квартала.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР