Жена е била нахапана от агресивно бездомно куче на бул.

...
Жена е била нахапана от агресивно бездомно куче на бул.
Коментари Харесай

Бездомно куче ухапа жена в центъра на Пловдив, издирват го

Жена е била нахапана от нападателно бездомно куче на бул. „ Шести септември” в частта към Семинарията. За неприятния случай алармира пострадалата до редакцията на TrafficNews.bg . Пловдивчанката се е прибирала от подготовка към 22:00 часа през вчерашния ден. Тя описа, че вървейки по тротоара на централния бул. в Пловдив бива нападната в тил от бездомното куче. Животното я е захапало по крайници, като тя се е пробвала да го изблъска, с цел да да предотврати по-голям случай.
Прочетете още
За шанс, минувач с автомобила станал свидетел на случката и се е притекъл на помощ. Така той оказва помощ на дамата, с цел да стигне до дома си. Раната, която бездомното куче оставя в крайници на потърпевшата не се оказва толкоз безобидна и тя посещава незабавна помощ, където обработват раната й.

„ Днес подадох сигнал Оперативна програма „ Зооветеринарен комплекс”, с цел да приберат кучето. От там ми споделиха, че те не са прибрали уличните кучета, защото нямали свободни места. Питам се аз докога в тази страна ще бъде заплашен човешкия живот, заради липса на съответна организация”, сподели потърпевшата.

Тя добави още, че и различен път се е натъквала на нападателни кучета когато е минава по въпросния бул..

Медията ни се свърза с Оперативна програма „ Зооветеринарен комплекс”, като от там споделиха, че то към момента не е хванато, само че екип от приюта е почнал да търси бездомното животно, с цел да бъде хванато до края на деня. Те прибавиха, че в действителност има дефицит тук-там, само че заради експанзията на животното то би трябвало да бъде прибрано наложително.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР