Жена е била наета да пази 32-годишната Биляна Юлианова, която

...
Жена е била наета да пази 32-годишната Биляна Юлианова, която
Коментари Харесай

Близък на семейството на починалата Биляна: В последните дни ни обземаха тревожни мисли за нея

Жена е била наета да пази 32-годишната Биляна Юлианова, която избяга от мъжа и децата си, с цел да посегне на живота си, твърди " Телеграф “.

Тя е била защитавана, тъй като фамилията й е имало съмнение, че страда от душевен проблеми и може да се самоубие. За злощастие това се случи часове, откакто бе оповестена за търсене.

" Намерили са я в двора на Румънската черква. Всички сме шокирани. Самоубила се е. В последните дни ни обземаха тревожни мисли за нея. Пращахме хора да я пазят, беше наета особено и жена, тъй като не смеехме да я оставим сама. Мъжът й Мартин е прочут футболен арбитър.

Той е бил в командировка и тя се е възползвала. Аз съм я виждал и в последния месец, тя действително имаше потребност от хоспитализация. Търсихме психиатри да и оказват помощ. Изпадна в някаква следродилна меланхолия. Не знаем какво е. С първото дете няма този проблем. Второто е на 5 месеца, с него изпадна “, изясни непосредствен на фамилията, показал телефона си за връзка при положение на издирването на дамата.

По първични данни дамата се е хвърлила от 7-я етаж на постройка, която граничи с църквата, и се е строполила в двора на храма.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР