Жена, бутаща инвалидна количка, изправи косите на пловдивчани с рисковано

...
Жена, бутаща инвалидна количка, изправи косите на пловдивчани с рисковано
Коментари Харесай

Жена с инвалидна количка на косъм от фатален инцидент

Жена, бутаща инвалидна количка, изправи косите на пловдивчани с рисковано държание и секване в региона на Централна гара в Пловдив. Читател на „ Марица “ изпрати фотоси с къс коментар на електронната ни поща [email protected]. Публикуваме текста му без редакторска интервенция:

„ Здравейте. Вчера към 18:30 часа се прибирах от работа и бях в региона на кръговото на гарата. От това което видях ми побеляха косите. Тези двама човеци, които очевидно имат тежка житейска орис, взеха решение да рискуват живота си на пътното платно. Всеки от нас знае, че градът ни е цялостен с джигити, които шпорят по булевардите ни, без боязън от полицията и другите ангажирани служби.

На фона на това дамата в розовото, която буташе младежа в инвалидната количка, реши да пресече от улица „ Иван Вазов “ към спирката против гарата през вътрешността на кръга. В региона има пешеходни пътеки, само че те пресякоха по допустимо най-опасния метод. Това се случи пред погледите на доста хора.

Ами в случай че някой беше влезнал в кръговото на трета с 50км./ч.??? Щеше да ги отнесе и двамата. Щяха да се разхвърчат железа, можеше да се стигне и до съдбовен случай! Кой щеше да бъде отговорен тогава? Най-вероятно злополучният водач!

Моля ви, пловдивчани, внимавайте повече! Няма потребност се трепем в допълнение по улиците – така и така през ден стават злокобни пътни мелета “.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР