Жена, блъсната от кола извън Алди, е откарана в болница

...
Жена, блъсната от кола извън Алди, е откарана в болница
Коментари Харесай

Жена, блъсната от кола пред Алди, докато супермаркетът е затворен и паркингът е заключен от полицията

Жена, блъсната от кола отвън Алди, е откарана в болница със „ съществени пострадвания “, защото полицията е заключила паркинга.

Множество служби за незабавна помощ бяха видяни на мястото на случая, в това число полиция, коли за спешна помощ и пожарникари, които обиколиха региона. Базираният в Бирмингам Aldi от този момент е " блокиран " от полицията, откакто пешеходец беше съществено ранен.

Оттогава е пусната тъжба с искане за всяка подобаваща информация в полицейските следствия. Твърди се, че водачът на автомобила, който е блъснал пешеходеца, е останал на мястото и оказва помощ на чиновниците на реда в тяхното следствие. Местни поданици и купувачи се обърнаха към обществените медии след случая, с цел да попитат за какво клонът на Aldi е затворен.

Изявление от полицията гласи: „ Повикаха ни, откакто кола блъсна пешеходец край Tunnel Road, Kings Norton, към 15:30 през днешния ден (18 април). Една жена беше откарана в болница със съществени пострадвания. Шофьорът остана на мястото на произшествието и по...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР