Жена беше задържана в столичното метро, защото не носила предпазна

...
Жена беше задържана в столичното метро, защото не носила предпазна
Коментари Харесай

Зрелищен арест в метрото

Жена беше арестувана в столичното метро, тъй като не носила защитна маска , заяви . Арестът е бил сниман от друга пътничка. Според Министерство на вътрешните работи задържането се наложило, тъй като дамата не се подчинила на полицейско предписание .

Случаят се разиграва към 11.00 часа в сряда на  метростанция „ Красно село ” . Ситуацията съумяла да запише с телефон Весела Веселинова. Тя е разговаряла със арестуваната по телефона.

„ Разказа ми, че на излизане от метрото е свалила маската си . Била е със слушалки. Полицай се е опитал нещо да ѝ каже и в началото тя не го е чула ”, описа Весела Веселинова.

„ Тогава служителите на реда почнали да ѝ пишат акт. По нейните думи, единият служител на реда ѝ споделил: „ Сега ще видиш по какъв начин се съблюдава закона ”. Тогава се е стигнало до повишение на звук ”, продължава описа Веселинова.

„ Тя ми сподели, че са се пробвали да я вкарат в стаичката, където няма камери. Но не са съумели. Твърди, че служителите на реда са я обиждали ”, съобщи Весела Веселинова.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР