Жена беше намушкана до смърт на улицата, докато се опитваше

...
Жена беше намушкана до смърт на улицата, докато се опитваше
Коментари Харесай

Добрите самаряни се опитаха да спасят жена, намушкана до смърт заради дамската й чанта, след като чуха вика й

Жена беше намушкана до гибел на улицата, до момента в който се опитваше да спре грабването на дамската й чанта, твърди ужасяващ очевидец.

Добрите самаряни обезверено и на вятъра се опитваха да спасят живота на жертвата, откакто тя рухна в локва кръв. Джес Блум, която работеше във фризьорски салон наоколо до местопроизшествието, описа по какъв начин е видяла по какъв начин дамата е наръгвана неведнъж с нож, до момента в който се е вкопчила в чантата си.

Тя добави: „ Човекът се опитваше да вземе чантата й, само че тя сподели: „ Не “ и отвърна на удара. Видях я да дърпа чантата два пъти. Издърпал я на пътя и я намушкал три пъти.

„ Той я пусна и тя падна на земята. Тя беше цялата в кръв, а ръката му беше алена. Това се случило на спирката и дамата се озовала посред пътя. Той избяга и всички се затичаха към дамата, с цел да й оказват помощ. Чух вика. “

Жертвата, която беше на към 60 години, беше утешена от служащи в магазин, които се втурнаха към нейния асистент в Еджуер, Северен Лондон. 36-годишният водач Халиф Г...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР