Жена беше критикувана, защото е казала на приятеля си да

...
Жена беше критикувана, защото е казала на приятеля си да
Коментари Харесай

„Заблудена“ жена казва на приятеля си да си намери втора работа, за да може да бъде „приятелка, която си стои вкъщи“

Жена беше подложена на критика, тъй като е споделила на приятеля си да работи втора работа, с цел да може той да финансира живота й като другарка, която си остава у дома.

Приятелят й разкри, че тя е напуснала работа преди три месеца, защото не харесвала „ токсичните “ хора и в този момент е отказала да си търси нова работа, защото мъжете " би трябвало да се грижат за своите сътрудници ". Това обаче значи, че той е трябвало да „ работи изключително “, с цел да свързва двата края и разкри, че тя в този момент желае да бъде „ другарка, която си стои у дома “ и даже му сподели, че би трябвало да си откри втора работа, с цел да поддържа това. Когато той й сподели, че би трябвало да си потърси работа, тя просто му сподели, че „ положителни “ работни места не наемат.

В Reddit мъжът показа, че му се постанова да работи изключително, с цел да свързва двата края, защото приятелката му към този момент не печели. В неизвестен пост той сподели: „ Строго й споделих, че би трябвало да си откри работа, тъй като не мога да продължа да работя изключително, единствено тъй като тя не работи. Трудно е да...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР