Жена беше хваната с повече от 130 яйца в багажника

...
Жена беше хваната с повече от 130 яйца в багажника
Коментари Харесай

Жена, която краде от магазин, имаше над 130 яйца Marks & Spencer в багажника на колата си, когато полицията я спря

Жена беше хваната с повече от 130 яйца в багажника на колата си, които съгласно полицията е откраднала от Marks and Spencer.

Тя беше спряна и откри, че има купчини цялостни огромни кутии с яйца на M&S в багажника си, както и домати и резени любеница, които съгласно чиновниците също са били отмъкнати от магазина на търговеца в Банбъри, Оксфордшир.

Полицията на Thames Valley арестува и упрекна жена през вчерашния ден в кражба и шофиране. Полицаите отидоха в X (бивш Twitter), с цел да споделят новината - и да се отдадат на някои каламбури.

„ Не беше елементарна кражба от магазин, на която екипът на Banbury Neighborhood отговори вчера… а „ egg-stra “ специфични марки и Кражба на Спенсър в Gateway Retail Park “, се споделя в обявата. „ Вещи са открити и дамата е упрекната в кражба и шофиране. “ Те продължиха да разказват случая като „ не нормалното бракониерство... “

Коментаторите се причислиха към играта на думи, като един коментатор съобщи, че „ явно сътрудниците ви са били заблудени в точния момент...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР