Жена бе нажилена от над 200 пчели. Истинско чудо е,

...
Жена бе нажилена от над 200 пчели. Истинско чудо е,
Коментари Харесай

200 пчели нажилиха жена! От болницата: Бе в много тежко състояние!

Жена бе нажилена от над 200 пчели. Истинско знамение е, че тя бе избавена. Пенсионерката е била призната в пловдивската университетска болница "Св. Георги " в доста тежко положение. "Беше подхванато съответно лекуване и 70-годишната пациентка от Куклен към този момент е нормализирана ", разясниха от токсикологията. Пострадалата е била опитна пчеларка и лекарите недоумяват за какво медоносните инсекти са я нападнали. 
"Най-вероятно пчелното семейство е изгубило майка си. Тогава работничките в кошера стартират да снасят яйца, от които се раждат единствено търтеи ", считат от пловдивското сдружение "Акация 1899 ". В този случай пчелите изпадали в стрес и ставали извънредно нападателни, защото нямали нужната организация и задоволително храна. 
Според пчеларите от пловдивското сдружение допустимо е и кошерите на дамата от Куклен да са потърпевши от така наречен "пчели крадци ", които плячкосват запасите им. След сходни офанзиви нападнатите инсекти в кошера ставали неспокойни и при неправилна операция от страна на пчеларя могат да го нажилят, пише  "24 часа ". Не се изключва и хипотезата пчелното семейство на пенсионерката от Куклен да се е разболяло. От "Акация 1899 " са скептични във връзка с догатката на лекарите, че старата жена е нажилена от африкански пчели-убийци, защото този тип не се среща у нас.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР