Желязков заяви, че ще има санкции, но след като първо

...
Желязков заяви, че ще има санкции, но след като първо
Коментари Харесай

Росен Желязков ще гледа видеозаписа от скандала в НС, обеща санкции за провинилите се депутати

Желязков съобщи, че ще има наказания, само че откакто първо прегледа видеозаписа. Той назова случилото се " безусловно неприемливо ".

" Трябва да има наказания. Ще прегледаме видеозаписите ", съобщи той пред медиите в коридорите.

" Обърнах се към народните представители да податлив палавите деца в себе си, само че това взе връх. Дано на следващия ден не сме очевидци на сходни подиуми. Трябва да има различен прочит на обстановката ", разяснява парламентарният ръководител.

Той отвърна на упрека на лидерката на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова, че, прекратявайки пленарното съвещание, е нанесъл следващия удар на парламентаризма. И изясни, че в случай че е трябвало да следва реда на последващите заявления и изявления, то още веднъж е щяло да избухне напрежение в залата, тъй като щеше да даде думата отново на Явор Божанков, с цел да довърши позицията на ПП-ДБ, прекратена по средата.

" Ако беше траяло съвещанието, то трябваше да продължи декларацията на Божанков, по-късно декларация на Има Такъв Народ и чак тогава трябваше да бъде прочетена декларацията на Българска социалистическа партия. Сами разбирате, че продължаването на съвещанието в този формат щеше да докара до ново ескалиране на напрежението, тъй че одобрявам упрека на Нинова, само че я убеждавам, че не е било ориентирано към Българска социалистическа партия ", сподели още той.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР