Желязков и останалите дегенерати от сглобката усилено и уверено тласкат

...
Желязков и останалите дегенерати от сглобката усилено и уверено тласкат
Коментари Харесай

Страхил Ангелов: Желязков и останалите дегенерати от сглобката усилено и уверено тласкат България към война с ядрена сила…

Желязков и останалите дегенерати от сглобката интензивно и решително тласкат България към война с нуклеарна мощ, каквато е Русия. Председателят на Народното събрание Росен Желязков отиде в украинската Рада, приветства тамошните депутати на украински и даде обещание, че ще даде безусловно всичко на Зеленски – пълномащабна и безрезервна поддръжка! Това написа в собствен пост анализаторът Страхил Ангелов.

SafeNews разгласява поста на Ангелов без редакторска интервенция:

Председателят на Народното събрание Росен Желязков отиде в украинската Рада, приветства тамошните депутати на украински и даде обещание, че ще даде безусловно всичко на Зеленски – пълномащабна и безрезервна поддръжка! Давате ли си сметка за следното – ръководител на Народното събрание на най-бедната, корумпирана и изцяло разнебитена страна в Европа България, дава обещание да даде и това, което няма на друга тайфа корупционери с нацистки уклон, с цел да могат същите да продължат изтрблението на личния си народ. Защото „ демократична “, съгласно Желязков, Украйна сега лови мъжете си като животни и ги хвърля безусловно неподготвени на фронта, където те гинат като мухи.

Желязков и останалите дегенерати от сглобката интензивно и решително тласкат България към война с нуклеарна мощ, каквато е Русия.

Дава ли си сметка Желязков, че в България се движат коли за спешна помощ на по над 20 години с течащи покриви. Че сериозна инфраструктура е в предаварийно положение. Че народа и е редовно недолекуван и образованието е недофинансирано. Че автопарка на полицията е пред разпад и даже в столицата чиновниците на реда се движат с коли създадени преди четвърт век! Не, не е смешка! Това е елементарно проверимо. Трябва да отиде човек пред някое районо ръководство и може да види с очите си антиките!

Държава, която се намира в тежък нравствен и икномически крах ще „ оказва помощ “ на друга, която към този момент е изгубила война, която бе предизвикана от самата нея.

Загубила е огромна част от териториите си и половината си население! България и българския народ не ги чака нищо положително до момента в който отпред стои „ хайлайф “, който се интересува единствено и само от персоналното си оцеляване. И не се свени всекидневно да утвърждава колониалния статут на сякаш Родината си! Лошото е, че както е написал Макиавели „ хората по природа са глупави и в злото имат вяра когато то към този момент е пристигнало “. Нихилизма и апатията ни са в основата на повсеместната деградация на страната. И всичко обвързвано с нея.

 

Още разбори четете в секция Коментари

Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР