Железничарите приемат сините в Надежда за първи път от 2014

...
Железничарите приемат сините в Надежда за първи път от 2014
Коментари Харесай

Левски гостува на Локо София в мач от 10-ия кръг на efbet Лига


„ Железничарите ” одобряват „ сините ” в „ Надежда ” за първи път от 2014 година насам.

Тогава Антонио Аниете вкара единствения гол в срещата, носейки триумфа на Левски.

Локомотив София влиза в мача след проваляне с 1:2 от Славия, само че в серия от 4 мача без загуба на собствен терен. Възпитаниците на Станислав Генчев имат 12 точки досега и заемат 9-о място във краткотрайното класиране. Младият експерт разполага с много футболисти, които са минали през днешния противник. Такива са Симеон Славчев, Антонио Вутов, Мики Орачев, Александър Любенов, Илия Димитров и Ивайло Найденов. Самият ментор, дружно с помощниците си Живко Миланов и Йордан Господинов също са играли на „ Герена ”.

За „ жълто-черните ” навън са Дейвид Малембана и Марио Петков. Новият бранител Каду към момента не е организиран с права да играе, а дебют се чака да направи Юлиян Ненов. В „ Надежда ” разчитат на положителната форма на нападателя Димитър Митков, който ще бъде подпомаган от Антонио Вутов в предни позиции. В защита отборът още ще играе с трима централни бранители – Алан Диас, Камен Хаджиев и Матеус Дуарте.

Левски влиза в срещата след пет следващи турнирни победи, в които не позволи гол. „ Сините ” имат 15 точки в актива си и три мача по-малко от своите противници в шампионата. Аут за дуела са Жереми Петрис и Билал Бари. Десният бек лекува контузия, получена преди мача с Арда (2:0) от предишния кръг, до момента в който мароканецът се контузи на вчерашната подготовка на тима и към момента не е ясно положението му, само че сигурно пропуща дуела в „ Надежда ”.

Очаква се Станимир Стоилов още веднъж да заложи на скица с трима централни бранители в лицето на Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба и Келиан ван дер Каап. На вратата ще се завърне Николай Михайлов, а като халф-бекове ще работят Цунами и Патрик-Габриел Галчев. В халфовата линия ще са Андриан Краев, Георги Миланов и Филип Кръстев, а в офанзива ще работят Ивелин Попов и Илиян Стефанов. Бразилците Уелтън и Роналдо ще останат запаси.

Изненадващо от управлението на домакините оповестиха цени на билетите от 20 лв. за последователите на Левски, а в това време желаеха по 10 лв. за почитателите на другия гранд - ЦСКА. Това провокира съществено неодобрение от страна на ентусиастите на " сините ", а недоумението си от този факт изрази и треньорът Станимир Стоилов. 

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР