Железни доказателства заковават Баневи! Арестуваха Николай и Евгения Баневи в

...
Железни доказателства заковават Баневи! Арестуваха Николай и Евгения Баневи в
Коментари Харесай

Младен Маринов с горещ коментар за ареста на Баневи

Железни доказателства заковават Баневи! Арестуваха Николай и Евгения Баневи в Париж Ексклузивни СНИМКИ от акцията в парцелите на Баневи

След като някой е задържан, това значи, че има задоволително данни за осъществено закононарушение. Подробности няма да оповестявам, тъй като и сега се организират процесуално-следствени дейности под надзора на профилираната прокуратура. Това разгласи в Кърджали министърът на вътрешните работи Младен Маринов във връзка ареста на семейство Баневи във Франция.

Той беше в града, с цел да благодари откровено на чиновниците и жителите, инициирали построяването на паметника на починалите в осъществяване на служебния си дълг чиновници на ОДМВР и РДПБЗН в Кърджали. " Когато работим, ние не работим против фамилии или против съответни лица. Ние работим по осъществено закононарушение и стигаме до причинителя ", сподели още Маринов. Министърът разясни, че от прокуратурата са водещи в следствието и нямал право той да дава данни по случая, написа dir.bg.

Според Младен Маринов задържаните ще бъдат доведени в България, когато реши френският съд, откакто бъдат показани всички документи от българска страна по механизма за интернационална правна помощ.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР