Желаят да ползват Рашков за тяхна персонална бухалка и за

...
Желаят да ползват Рашков за тяхна персонална бухалка и за
Коментари Харесай

Десислава Атанасова в декларация: ПП искат да спечелят служебно изборите

Желаят да употребяват Рашков за тяхна лична бухалка и за техен личен популярен инквизитор, предизвести шефката на ПГ на ГЕРБ

Името на Рашков се свързва с гнет над гласоподавателите

ГЕРБ желаеха информация кои са 22-та закона, нужни за приемане на парите по Плана за възобновяване. Причина за настояването са спекулациите на “Продължаваме промяната”, че в случай че не се одобряват въпросните нормативни актове, парите по проекта са под въпрос.

В декларация от името на парламентарната група Десислава Атанасова предизвести социалистите, че държавното управление на Кирил Петков е заложило “повече мини” в договарянията с Европейска комисия.

“Правителството не просто е изготвило неприятен План за възобновяване, а е направило този План неосъществим, като е дало обещание закони на кг в Брюксел”, предизвести Атанасова.

Тя бе безапелационна, че парите са обвързани с неизпълними условия, а Народно събрание не ги е чело, тъй като още не са написани. “Това е безчинство върху правовия ред и законодателния процес”, предизвести шефката на ПГ на ГЕРБ.

Атанасова разяснява и рекета на Политическа партия, че Бойко Рашков би трябвало да оглави непременно антикорупционната комисия, в случай че Българска социалистическа партия желаят да получат поддръжката им за мандата. Десислава Атанасова подсети, че името на Рашков се свързва с гнет над гласоподавателите, както и с противозаконни арести на някогашния министър председател Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова. За

ГЕРБ Рашков е знак на милиционерски гнет, който водачите на Политическа партия - Кирил и Асен, ползват в 21 век.

“Те желаят да употребяват Рашков за тяхна лична бухалка и за техен личен популярен инквизитор. Ако го приемете, ще обявите война на нас и освен. Това е опит за очистване на политическата система и опозицията. Ще обявите война на ГЕРБ, правораздавателната система и гражданското общество. Разбираме, че сте подложени на жесток рекет, само че каквото и да ви обещаят, ще ви излъжат. Тяхната цел не е да вземат участие в държавно управление, а да овладеят силовите структури и да завоюват служебно идните избори. Те желаят властта цялата за себе си. Не позволяваме, че Българска социалистическа партия ще е толкоз заслепена, с цел да одобри дейности, които ще сложат завършек на политическата система, ГЕРБ ще издържи”, предизвести Атанасова, която се обърна към Българска социалистическа партия и прикани сътрудниците си от левицата добре да помислят върху два вероятни избора.

“Пред вас в този момент има два пътя. Или да откажете да се подчинявате на рекета и изнудването на Политическа партия, да отидем на избори и да стартираме възобновяване на естествения политически разговор. или да им се подчините и да поемете отговорността за това, което ще се случва отсам нататък”, предизвести Атанасова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР