Желая успех на Мая Манолова, предизвикателството е сериозно. Това каза

...
Желая успех на Мая Манолова, предизвикателството е сериозно. Това каза
Коментари Харесай

Паргов: Желая успех на Мая Манолова

Желая триумф на Мая Манолова, предизвикването е съществено. Това сподели водачът на Българска социалистическа партия - София Калоян Паргов при присъединяване си в утринния блок на Bulgaria ON AIR. Той добави, че кандидатирането на омбудсмана на Република България за кмет на София е било предстоящо.

" Вчера имахме съвещание на Градския съвет на Българска социалистическа партия - София и взехме решение на 11-ти септември да проведем конференцията, на която ще обсъдим всички благоприятни условия и ще съобщим името на нашия претендент за кмет на града ", сподели Калоян Паргов.

Според него, кандидатирането на Йорданка Фандъкова за следващ мандат също е било предстоящо. " Очевидно от ГЕРБ няма какво по-добро да предложат от настоящия модел на ръководство, добави Калоян Паргов. - Всички виждаме в последните 10 години какво се случва в София. Бих го определил като развиване в застой. Гражданите обаче желаят смяна, имат потребност от вероятност, от действителни дейности за по-добър живот за тях и фамилиите им в кварталите ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР