Желаният резултат естествено е Стефан и Никол да са по-близо

...
Желаният резултат естествено е Стефан и Никол да са по-близо
Коментари Харесай

Е Това Вече Ни Разби! Всичко Се Случва Под Носа На Гала! Ще Ви Изуми Да Разберете, Че Стефан И Бившата Му Жена

Желаният резултат естествено е Стефан и Никол да са по-близо един до различен. И няма никаква драма. Всъщност Стефан, Гала и Мари, щерка й от предходния й брак, са в топли другарски връзки със фамилията на Никол.

„ Тя се прибира от учебно заведение и взема решение там ли да се прибере, тук ли да се прибере… ”, показа наскоро Стефан при една от дребното си медийни изяви, написа „ Таблоид “. Днес двете фамилии са извънредно близки и задружни, само че несъмнено, пътят до тези съвършени връзки не бил нито къс, нито елементарен. Както е известно, Стефан и Гала се срещат посредством SMS. Един ден той просто написал известие, което изпратил на неверен телефонен номер, който се оказал този на водещата на предаването „ На кафе ”. Последвал закачлив отговор. След време още веднъж си разменили SMS-и, просто по този начин, без причина, до момента в който последователно не зародило другарство.

Тогава Гала била разведена с бащата на Мари, само че продължавали да живеят дружно. Вече дефинитивно били разграничени, когато дружбата й със Стефан се задълбочила до преписка на по-лични тематики, като да вземем за пример кой по какъв начин минава през своите сложни интервали и така нататък

Скоро диалозите се трансформирали във флирт и се стигнало до първа среща. След нея към този момент нищо не било същото и двамата решили да дадат късмет на възприятията си. „ Имаше 101-а спекулации... Тези неща са тотална лъжа. Бившата ми жена, щерка ми, родители, близки приятели… Всички тези хора, които са наясно, и с които съм минал директно, индиректно през този интервал, съгласно мен това някак си не ги вълнува. Това вълнува хората, които не ме познават, не ни познават.

И си споделят: „ Гледай я в този момент тази! Разделила хубавото семейство! ”. Няма нищо сходно! ”, разказвал е Стефан. Той е допълвал, че когато една връзка не върви, без значение дали има дете, просто няма по какъв начин да се продължи. В последна сметка и детето не би трябвало да става очевидец на някакви изопнати връзки.

„ Никол беше извънредно дребна, когато й споделих думи, които се споделят на младеж: „ Не се разбираме с майка ти! Аз постоянно ще ти бъда татко. Тя постоянно ще ти бъде майка. При нея, при мен, ти ще растеш с цялата ни обич. ” И по този начин е и досега ”, споделя Стефан. Той държи да се знае, че двете фамилии се схващат отлично и са загърбили неприятните страсти, които избили в първите месеци на връзката му с Гала. Тогава някогашната му половинка била много огорчена и имала няколко остри медийни изяви, в които нападала влюбените. Днес си дава сметка, че не е била права, само че тогава страстите взели връх над разсъдъка.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР